Ads

Bizi İnstagramdan takip edin

Popüler Gönderiler

Mail Okuyarak Para Kazanmak

 

Mail Okuyarak Para Kazanmak

 Mail Okuyarak Para  Kazanmak

Mail Okuyarak Para Kazanmak artık çok kolay

1 Matrixmails.com

Matrixmails.com 2002 yılından beri insanlara e-posta okuyarak para kazandıran başarılı bir internet sitesidir. Spam riski olmayan Google sayfa değeri 4 olan bedava bir platformdur. Bütün e-postalar sunucular aracılığıyla kayıtlı adreslere gönderilir. Aynı zamanda hem teşvik edici hem de teşvik edici olmayan reklam çözümlerini uygun fiyatlarla sunarlar.

Matrixmails size nasıl ödeme yapar?

Ödeme almak için e-postaları okumak zorundasınız.

Ayrıca internet sitelerini tıklayarak ve ziyaret ederek ödeme alabilirsiniz.

Ödeme almak için oyunlar oynayabilir ve makaleler yazabilirsiniz.

internette gezinerek ve diğer insanlara bu internet sitesinden bahsederek para kazanabilirsiniz.

Matrixmails.com kişisel kazancın yanında hayat boyu sürecek bonuslar verir. Ödemeler AlertPay aracılığıyla anında yapılır ve ödeme limiti 2 dolardır. 25-50 dolar arası saat ücretini kolaylıkla kazanabilirsiniz.

Paisalive.com

Herhangi bir ücret ödemeden hızlı bir şekilde para kazanmak istiyorsanız Paisalive.com e-postalar okuyarak size para kazandırabilecek en iyi platformdur. Google sayfa değeri 4 olan Paisalive.com sitesine üye olduğunuzda günlük olarak sizin kullanıcı hesabınıza ücretli mailler gelecektir. Bu mailleri belirtilen talimatlar çerçevesinde okuduğunuz zaman sistem otomatik olarak hesabınıza paranızı yatırır.

Üye olduğunuzda 99 Rs kazanırsınız.

10 kişiye siteyi önerirseniz anında 10 Rs kazanırsınız.

Paisalive gelen kutunuza gelen e-postaları okuyarak 0.25 Rs ve 5.00 Rs arası kazanırsınız.

Paisalive.com üyelerine ödemeleri 15 günde bir yapar ve ödemeleri çekler aracılığıyla yapar.

Cash4offers.com

Cash4offers.com bilgisayardan çalışarak para kazanabileceğiniz bir diğer internet sitesidir. Online faaliyetlerinize bağlı olarak sizi çeşitli yollarla ödüllendirir. İnternet sitesinin sürdürülebilirliğinin göstergesi olan Google sayfa değeri üçtür.

Altın üye olduğunuz takdirde en az 72 saat içerisinde ödemelerinizi alırsınız. Yapmanız gereken tek şey e-postaları okumak, anketlere katılmak, teklifleri tamamlamak ve denemek, online oyunlar oynamak, siteyi arkadaşlarınıza tavsiye etmektir. Bütün bunlar sonucunda ödemeler alırsınız. İnternet sitesine katıldığınız için 5 dolar alırsınız. Düşük ödemeler alsanız bile ödemeleriniz hızlı yapılır.

Sendearnings.com

Sendearnings.com online olarak para kazanabileceğiniz iyi internet sitelerinden biridir. Her ne kadar kullanıcı kılavuzlarında sert kurallar olsa bile olsalar da Google sayfa değeri üçtür.

İnternet sitesi 3 adımda çalışır

Kayıt olma süreci: “şimdi katıl” düğmesine tıklayarak bedava hesap açabilirsiniz.

Hesabı etkinleştirme: kaydınızın tamamlanması için e-posta aracılığıyla gelen onaylama linkine tıklayarak üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz.

Kazanç sağlama: e-postaları okuduğunuzda, anketlere katıldığınızda, online alışveriş yaptığınızda sınırsız nakit kazanırsınız.

Her okuduğunuz mail için size 1 dolarlık ödeme yapılır. Üye olan kişi altı ay boyunca internet sitesini bir kere bile ziyaret etmezse üyeliği kalıcı olarak iptal edilir. Ödeme talebinde bulunabilmeniz için hesabınızda en az 30 dolar birikmesi gerekir.

Moneymail.in

Moneymail.in: fazladan gelir elde etmek istiyorsanız Moneymail.in sizin için doğru yerdir. Günde 15 dakikanızı ayırarak aylık olarak 10,000 Rs kazanabilirsiniz. Moneymail’in konsepti oldukça basittir.

Google sayfa değeri 1 olan bu internet sitesinde her okuduğunuz e-posta için kolaylıkla 0.20 – 200 Rs arası kazanç sağlarsınız. Rs kazanmak için her gün hesabınıza girmeli ve gelen kutunuza gelen e-postaları okumalısınız. Ayrıca internet sitesine ekleyeceğiniz her yeni üye içinde 100 Rs kazanırsınız. Bu fırsatlardan yararlanmak için bir an önce siteye üye olun. Unutmayın para kazanmanın bir diğer yolu da Online oyunlar oynamaktır.

Hiç yorum yok