Ads

Bizi İnstagramdan takip edin

Popüler Gönderiler

Youtube yeni para kazanma şartları!


Youtube yeni para kazanma şartları!


2018’in ocak ayın da para kazanma şartları arasına 4000 saat ve 1000 abone şartı koyan Youtube bu şartı kaldırıyor. İşte Youtube yeni para kazanma şartları!

2018 de 1000 aboneyi ve 4000 saati geçmeyen kanallarda para kazanması kapatılmıştı. 2018 den önce ise 10.000 görüntülenmeyi geçen kişiler para kazana biliyordu. Şimdiki güncelleme ile kademeli bir şekilde her video da reklam göre bileceğiz. Bunlar tabi ki Youtube politikaları içerisinde olmak zorunda. Bu güncelleme şuanda 18 kasım 2020 itibariyle ABD’de geçerli kılındı. Türkiye ye ve diğer ülkelere 2021 itibariyle geçerli olacaktır. Youtube her zaman gerçek içerik üretenleri para kazanmasını aktif ediyor. Bu nedenle para kazanmayı açarken onay sürecini iyi bir şekilde değerlendireceğini düşünüyorum. Eğer sizlerde gerçekten içerik üretirseniz, yanıltıcı içerik olmazsa, telif hakkını ihlal etmezseniz aktif olarak Youtube de para kazana bilirsiniz. Bu işte içerik ürettikçe gerçek paraları kazanırsınız. Sizler içerik üretmeye bakın. İçerik ürettikçe para sizi elbet bulacaktır. İçerikleriniz fazla oldukça izlenmenizde artar izlenme artıkça parada gelecektir.

Hangi kanalların para kazanması açılmayacak

Bu süreçte kanallar detaylı bir şekilde inceleneceği için yalan içerikten ve yanıltıcı içerikten uzak durun. Yanıltıcı içerik yani kapak fotoğrafına Pubg koyup başlığa da Pubg yazıp video da ise Minecraft oynarsanız bu yanıltıcı içerik olur. Videonuz da ne gösteriyorsanız başlığa da onu yazın. Video içerisinde telif hakkı içermemesi lazım. Bu başkasının müziği, videosu veya oyuna hile yapma gibi içerikler olmaması lazım. Başlığa hile yazmasanız bile para kazanma incelemesini gerçek insanlar yaptığı için videolarınıza girip bakacaktır. Para kazanmamı açayıp derken telif yiyip kanalınızı kapattıra bilirsiniz. Bu yüzden gerçek videolar ve kendinize özgü videolar çekmeye gayret gösterin. Bunları yapmadınız gerçekten içerik üretiyorsunuz o zaman kesin onay alırsınız. Diyelim yanlışlıkla ret verdiler 1 ay sonra incelemek için göndere biliyorsunuz. Ret yediğinizde size önerim Twitter da Youtube ye yazın. Burada kesinlikle yardımcı olacaklardır. Orada mesaj atarken kesinlikle düzgün bir şekilde izah edin. Burada size hızlı dönüş yaparlar.


Hiç yorum yok