Ads

Bizi İnstagramdan takip edin

Popüler Gönderiler

Görev yaparak internetten para kazanma – Görev yap para kazan

 

Görev yaparak internetten para kazanma – Görev yap para kazan

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Artık günümüzde para kazanmak kolaylaştı. Para kazanmamızı yardımcı olacak siteler bir haliyle arttı. Bu gönderim de sizlere güvenli, ödeme kanıtı olan, görev yaptıkça para kazanmanızı imkan sunan bir siteyi tanıtacağım

Bu son zamanlarda internette para kazanmak isteyen kişiler baya bir arttı. Tabi ki bunun sahtekarları da bulunmakta. Görev yaptırıp sizlere hiç bir para vermeden hesabınızı kapatıyor. Biz sizlere bu yüzden ödeme kanıtlı bir şekilde bir siteyi tanıtacağım. Bu site görev yaparak para kazanma mantığı içerisinde ilk sitedir. Bu yüzden kullanıcıları bir haliyle fazla. Bu yüzden görev yayınlanınca hızlı bir şekilde görevleri yapın. Görevlerin belli bir kullanıcı limiti var. Mesela bir görev yayınlayan reklam veren 20 TL bandında seçiyorsa 100 (tahmini) kişi bu görevi yapar ve görev yayında kaldırır.

Görevix.com
Evet görev yaparak para kazana bileceğiniz sitenin bir tanesi bu. Bu site sayesinde mobilde veya bilgisayarda istediğiniz gibi görevler yapa bilirsiniz. İstediğiniz bir görevi seçin daha sonra verilen görevi yerine getirin. Daha sonra görevi yaptığına dair ekran görüntüsü al ve orada ki Dosya seç yerinde fotoğrafı seçip yollayın. Eğer bir gönderi yorumu istenmiş ise alta ki boş yazı yazma yerine kullanıcı adınızı ve yaptığınız yorumu yazarsanız sizler için daha iyi olacaktır.
Bu sitenin mobilde rahat kullanılması içinde uygulaması bulunmakta. Bu sayede telefonlarınız da kolay bir şekilde indirip para kazana bilirsiniz. Sitenin anlık kullanıcıları binlerin üzerinde oluyor. Toplam siteye üye sayısı 47712 şuanda ben kullandığım zamanda site de aktif olan ise 6430 ve bu baya bir fazla yani.

Yukarıda gördüğünüz gibi ödeme dekontu bulunmakta. Bunun gibi daha fazla ödemeler yapılmıştır. Buradan ödeme kanıtlarını göre bilirsiniz. Ödeme yöntemleri 12 farklı karta yapılmakta. Bunlar ziraat bankası, iş bankası, papara, ininal, vakıf bank, PTT bank, garanti bankası, deniz bankası, akbank, yapı kredi, QNB finans, Enpara, bu kartlara ödeme ala bilirsiniz. 18 yaşında küçük kullanıcılar ise İnternet üzerinde ininal veya papara kartı aça bilirsiniz. İninal açmanızı öneririm çünkü kartı gidip 5 TL gibi fiyata şok marketlerinde ala bilirsiniz.


Hiç yorum yok