Ads

Bizi İnstagramdan takip edin

Popüler Gönderiler

HUMAN FALL FLAT V1.4 FULL APK – TAM SÜRÜM

 

HUMAN FALL FLAT V1.4 FULL APK – TAM SÜRÜM

Human Fall Flat v1.4 FULL APK, parkur ve simülasyon oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını 505 Games Srl firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız garip karakter ile bulunduğunuz dünya içinde engelleri aşmak, bulmacaları çözmek ve sona ulaşmaktır. Aşmanız gereken zor engeller, komik karakterler, özel hareketler ve dahası sizleri bekliyor. Human Fall Flat v1.4 sürümünde yeni fabrika ve termal bölümleri eklenmiş olup yeni aletler – makineler sizleri bekliyor. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir. Zıplamak, tutunmak, eğilmek ve dahası parmaklarınızın ucundadır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Human: Fall Flat Play Store’da 41.99TL’dir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

                                              APK


OBB

KURULUMU

Human Fall Flat v1.4 OBB DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.and.games505.humanfallflat” ve Android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)

Human Fall Flat v1.4 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.






Hiç yorum yok